Restoran Inela

Poduzeće "Inela nekretnine d.o.o." osnovano je 2005. godine, kada je i započelo ishođenje dokumentacije za izgradnju poslovnog objekta "Inela".

Izgradnja je započela 2006., a završena je u proljeće 2007. godine, nakon svih komisija i tehničkog pregleda objekta, u srpnju 2007. godine otvoren je restoran "Inela", dok je Caffe bar otvoren mjesec dana kasnije.

Objekt je projektiran i građen u svrhu priređivanja raznih obiteljskih svečanosti, s naglaskom na svadbene svečanosti, prostor je visok, prozračan, s mnogo izvora svjetlosti.

Postepeno smo pratili trendove na tržištu,individualno pristupali svim gostima te smo u skladu s time i vršili promjene (postavljanje okruglih stolova umjesto ravnih, besplatne presvlake za stolice, ugradili vlastitu profesionalnu LED rasvjetu, da bi 2011. godine zbog potreba posla i većeg komfora gostiju proširili postojeće kapacitete. Trenutno je kapacitet prostora do 350  gostiju na okruglim stolovima, a maksimalan broj je 440 uzvanika  ( kombinacija ravnih i okruglih stolova)

Restoran je opremljen vlastitom modernom kuhinjom (gdje se vrši cjelokupna priprema hrane) te odvojenim hladnjačama za hranu, slastice i pića. Objekt je 2009. godine upisan u "Upisnik registriranih objekata za poslovanje s hranom" Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, dok je tijekom 2010. godine u koordinaciji s Zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" uveden i HACCP sustav.

Plan za budućnost je što više zadovoljnih gostiju…

17

Godina iskustva

320

Kapacitet gosti

200

Parkirnih mjesta