Svadbene svečanostiOrganizacija svadbene svečanosti je jedinstven i individualan događaj, stoga je i pristup mladencima takav, da se na najbolji mogući način upriliči taj poseban dan njihovog zajedničkog života.

Koncept restorana je takav da se u njemu može održati samo jedna svadbena svečanost, naime osebujna arhitektura prostora ne omogućava dijeljenje prostora na više manjih dvorana, nema pregrada ili fleksibilnih barijera, isključivo je samo jedna svadbena svečanost u prostoru, puni kapacitet na okruglim stolovima je  do 320 uzvanika.

Mladenci sami biraju vrijeme dolaska i početak svečanosti, ima niz varijanti slaganja stolova u prostoru (ovisno o konačnoj brojci uzvanika), u ponudi su i različiti tipovi stolova, boja ukrasnih traka, postoji i mogućnost posluživanja aperitiva dobrodošlice i izvan objekta, serviranje i posluživanje pića od strane gostiju uključeno je u ponudu, odabir boje osvjetljenja u prostoru, kao i dinamika promjene boje se prilagođava prohtjevima mladenaca...


Postoji različite varijacije prilikom odabira ponuđenih menija, veliki izbor domaće hrane pripremljene u restoranu, domaći kruh, te širok spektar domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka. Cjelokupno osoblje na svečanosti uključeno je u cijeni od njenog početka, pa do samoga kraja, bez ikakvih nadoplata.

Plaćeni su od strane restorana i troškovi za ZAMP, bilo da je riječ o glazbenom sastavu ili DJ-u.

Pored besplatnih apartmana za potrebe mladenaca, oni sami biraju i veličinu i oblik mladenačkog stola, a nerijetko je tu i uključena osnovna cvjetna dekoracija za isti.

Ako postoji popis gostiju, odnosno raspored sjedenja, on se nalazi na LCD monitoru, stolovi su numerirani, te osoblje upućuje uzvanike prema rasporedu.

Besplatan, neograničen pristup internetu, prostor za prematanje ili hranjenje beba, čuvano parkiralište za 200 vozila ... samo su detalji cjelokupne ponude.

17

Godina iskustva

320

Kapacitet gosti

200

Parkirnih mjesta